Mehanizam za prozore i vrata sa sklopivim krilima tipa Harmonika je specifičan i nestandardan mehanizam koji omogućava izvođenje elemenata sa velikim prolaznim prostorom u otvorenom položaju i izuzetno lagano i tiho kretanje krila.

“Harmonike” su poželjne za pokrivanje velikih otvora, kao što su izlazi ka terasama I balkonima, u restoranima, zabavnim zonama i terasama gde postoje zahtevi za maksimalnom površinom prolaza. Navlake portala "harmonika" se preko specijalnih šina i točkova preklapaju na jedan ili oba kraja okvira, obezbeđujući skoro 100% otvorenu i slobodnu površinu.

Termoklizna i preklopna vrata omogućavaju otvaranje ostakljene pregrade skoro upotpunosti.

Svaki segment vrata se savija kao harmonika, brzo i kompaktno u uske pakete koji nezauzimaju puno prostora. Krila vrata se mogu lako i brzo otvoriti iznutra i izvana, kao i preklopiti levo i desno. Aluminijumska sklopiva i klizna vrata  su savršeno rešenje za proširenje enterijera injegovo povezivanje sa okolinom. Aluminijumska harmonika vrata se mogu praviti od više profila, izdvajamo Alumil M19800 termo i Alumil M9800 hladni kao odlična rešenja za harmonica vrata.

Izdvajamo I PVC Harmonika klizni sistem sa istim mogućnostima otvaranja i sa odličnom izolacijom. 

.
Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.