Dobrodošli na sajt posvećen PVC stolariji, prozorima i vratima!

Kvalitetna stolarija je ključni faktor za udobnost, estetiku i energetsku efikasnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Upravo zato smo tu da vam predstavimo našu široku paletu PVC prozora i vrata, pružajući vam vrhunske proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja.

Naša PVC stolarija se odlikuje izuzetnom termoizolacijom, čime obezbeđuje uštedu energije i održava prijatnu temperaturu u prostoru tokom cele godine. Sa visokokvalitetnim PVC profilima i termoizolacionim staklima, naši prozori i vrata pružaju odličnu zvučnu izolaciju, smanjujući buku iz okoline i stvarajući miran prostor za uživanje.

Estetika takođe igra važnu ulogu u našoj ponudi. Sa različitim dizajnima, bojama i opcijama prilagođavanja, naši PVC prozori i vrata se mogu uklopiti u bilo koji stil i arhitekturu prostora. Bez obzira da li želite klasičan ili moderan izgled, kod nas ćete pronaći rešenje koje će zadovoljiti vaše estetske preferencije.

Sigurnost je takođe od velike važnosti, zato naša PVC stolarija dolazi sa visokokvalitetnim mehanizmima za zaključavanje koji garantuju vašu bezbednost. Sa našim prozorima i vratima, možete biti sigurni da je vaš dom ili poslovni prostor zaštićen od neželjenih ulaza.

Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži podršku i savete tokom celog procesa, od odabira pravih prozora i vrata do njihove instalacije. Verujemo u kvalitet i pouzdanost naših proizvoda, zato vam pružamo i dugoročnu garanciju kako biste imali potpuni mir uma.

Ulaganje u našu PVC stolariju, prozore i vrata donosi višestruke benefite - udobnost, energetsku efikasnost, estetiku i sigurnost. Neka vaš dom ili poslovni prostor zasijaju uz našu kvalitetnu PVC stolariju.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i kontaktirajte nas danas kako biste dobili detaljnije informacije i započeli proces unapređenja vašeg prostora sa našom PVC stolarijom.


PVC prozori se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem PVC-a (polivinilclorid-a). PVC prozori se razlikuju po broju komora (pregrada unutar profila).

U našoj proizvodnji PVC prozora koristimo profile "Trocal i KBE" renomiranog nemačkog proizvodjača profila "PROFINE".

PVC prozori najčešće se izrađuju kao trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomorni. Usled većeg broja komora, dolazi do smanjenja termičke propustljivosti profila (bolja svojstva izolacije) i povećanja širine poprečnog preseka (čvrstina, masivniji izgled). PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji mada mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor. Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom.

PVC prozore karakteriše mala specifična težina, otpornost na vremenske uticaje, na abraziju, lakoća obrade. Pvc je dugotrajan materijal i može se reciklirati. PVC profili čine blizu 30% materijala svakog PVC prozora, dok ostatak čini staklo. Izborom kvalitetnog profila u kombinaciji sa kvalitetnim staklom činite savršen sklad za vaše dom.

PVC stolarija se ima najbolji odnos cene i kvaliteta za korisnika. Cena PVC prozora je srazmerno velika vrednosti koju kupac dobija. 

Za otvore srednjih dimenzija preporuka je svakako ugraditi PVC prozor kojim dobijate najbolju izolaciju, kako termo tako i zvučnu. 

PVC Profili koje koristimo prilikom izrade PVC prozora su ekološki čisti, proizvedeni po greenline tehnologiji, ne zagadjuju zivotni prostor i nemaju štetno dejstvo po ljude. 


BOJE PVC STOLARIJE

PVC prozori standardno se izrađuju u beloj boji, a po potrebi mogu biti u više različitih boja (po RAL katalogu)  kao i drvenim dezenima (zlatni hrast, orah, tamni hrast) .


STAKLO ZA PVC PROZORE

Staklo čini 70% površine PVC prozora stoga je veoma bitan kvalitet stakla kao i izolaciona svojstva istog. Staklo koje se koristi za proizvodnju naših prozora i vrata je staklo renomiranog svetskog proizvođača "Guardian" (Luksemburg). Kao osnovnu varijantu stakla nudimo vam Niskoemisiono staklo, punjeno gasom Argon. Preporuka za sve kupce je da izaberu troslojno staklo za prozor gde se izolaciona svojstva prozora povećavaju za čak 40%, a cenovno PVC prozor sa troslojnim staklom je samo 10% skuplji od PVC prozora sa dvoslojnim staklom. 


OKOV - mehanizam za PVC prozore i vrata

Okov prozoru ili vratima daje funkcionalnost. Štok i krilo ne bi imali ikakvu funkciju bez okova. Funkcija okova jeste da obezbedi dugotrajnu funkcionalnost prozora ili vrata. Prema zahtevima okov obezbeđuje okretanje krila na različite načine (obrtanje, kipovanje, klizanje, otklopno klizanje, podizno klizanje), zatvaranje, zabravljivanje, a time i dihtovanje. Kvalitetan okov obezbeđuje trajnost funkcije prozora ili vrata. Prilikom proizvodnje naših PVC prozora koriste se okovi nemačkog proizvođača "WinkHaus" i "Sigenija", za PVC vrata se koriste šarke proizvođača "Dr. Hahn" Nemačka i "WinkHous" okov.  


.
Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.