Spoljni venecijaner - Žaluzine predstavljaju osnovni model venecijanera sa standardnim lamelama, klasičnim nosačima, vođicama i vidljivom maskom. Spoljnu žaluzinu nije potrebno unapred planirati kod izrade objekata jer se ona nezavisno od tipa gradnje, bilo da je stara gradnja ili nova gradnja, ugrađuje. Standardne žaluzine se ugrađuju nakon završetka fasade i budući da su vidljive spolja zajedno sa kombinacijom raznovrsnih fasada i stolarijom dodatno ulepšavaju izgled objekta. Idealno su rešenje za otovre velikih dimenzija. 

Spoljni venecijaneri se mogu pokretati ručno (pomoću kurble) i pomoću el.motora na prekidač ili daljinsko upravljanje.

Postoji mogućnost ugradnje pametnih senzora za vetar, kišu, sunce koji mogu samostalno regulisati pokretanje lamela u zavisnosti od potreba.

Prilikom izrade novih objekata na kojima planirate ugradnju ovih sistema, odnosno spoljnih venecijanera i žaluzina, preporuka je da nas kontaktirate kako bi zajedno uradili pripremu otvora, odnosno kako bi vam dostavili potrebnu tehničku specifikaciju spoljnih venecijanera.  

Spoljni venecijaneri C80 i Z90: Izuzetna kontrola svetlosti i privatnosti

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu spoljnim venecijanerima C80 i Z90! Ovi venecijaneri predstavljaju izuzetno funkcionalno i estetski privlačno rešenje za vaš prostor, pružajući vam ne samo kontrolu nad svetlošću, već i privatnost.

Venecijaneri C80 i Z90 su dizajnirani da prilagode količinu svetlosti koja ulazi u vaš prostor, stvarajući prijatnu atmosferu za rad ili odmor. Ovi spoljni venecijaneri omogućavaju precizno podešavanje ugla lamela, što vam omogućava potpunu kontrolu nad osvetljenjem i privatnošću. Podesite ih prema sopstvenim preferencijama i stvorite idealnu atmosferu u svakoj prostoriji.

Venecijaneri C80 i Z90 takođe pružaju estetski dodatak vašoj fasadi. Sa svojim elegantnim dizajnom i širokim izborom boja, možete ih prilagoditi stilu i dizajnu vašeg prostora. Ovi venecijaneri su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove i zahtevaju minimalno održavanje, čime vam omogućavaju dugotrajnost i trajnu vrednost.

Sa spoljnim venecijanerima C80 i Z90, imaćete potpunu kontrolu nad svetlošću i privatnošću u svom domu ili poslovnom prostoru. Neka vaš prostor zrači funkcionalnošću i stilom uz naše spoljne venecijanere C80 i Z90. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u odabiru pravih venecijanera za vaše potrebe i pružili vam vrhunsko rešenje koje će zadovoljiti sve vaše zahteve.

.
Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.