Dobrodošli na našu stranicu posvećenu aluminijumskoj stolariji! U potrazi ste za kvalitetnom i estetski privlačnom stolarijom? Ne tražite dalje! Naša aluminijumska stolarija je pravi izbor za vaše potrebe.

Sa modernim dizajnom i vrhunskom izdržljivošću, naša aluminijumska stolarija pruža ne samo estetski ugodan izgled, već i dugotrajnu funkcionalnost. Njen visokokvalitetni aluminijumski materijal osigurava izvanrednu otpornost na koroziju, vremenske uslove i UV zračenje, čime se garantuje dugotrajnost i minimalno održavanje.

Naša aluminijumska stolarija takođe nudi izuzetnu energetsku efikasnost. Zahvaljujući svojoj termoizolacionoj sposobnosti, ona pomaže u zadržavanju toplote tokom hladnih zimskih meseci i sprečava prodor hladnoće tokom vrućih letnjih dana, što rezultira uštedom energije i smanjenjem troškova.

Osim toga, naša aluminijumska stolarija je prilagodljiva i pruža razne opcije dizajna, boja i stilova kako bi se savršeno uklopila u vaš prostor. Bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni objekat, naša aluminijumska stolarija će doneti eleganciju, funkcionalnost i sigurnost.

Započnite svoju avanturu u uređenju prostora sa našom aluminijumskom stolarijom. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u ostvarivanju vaših ideja i potreba.


Aluminujumski prozori - Alu prozori i vrata su odličan izbor za otvore velikih dimenzija gde je potrebna izuzetna čvrstoća profila.

Aluminijumski prozori i vrata se najčešće koriste za objekte poslovne namene kao što su lokali, ali danas u skladu sa modernom arhitekturom sve češće imaju primenu u stambenim objektima. 

Aluminijumski prozori i balkonska vrata (alu stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem aluminijuma. Alu profili mogu biti hladni ili sa termičkim prekidom. Aluminijumski prozori i balkonska vrata najčešće se proizvode od profila sa termoprekidom jer obezbeđuju odličnu termoizolaciju. Mogu biti plastificirani u boju po izboru iz Ral-karte, eloksirani ili pesvučeni folijom u dezenu drveta.

Alu prozori se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem aluminijuma. Alu profili mogu biti hladni ili sa termičkim prekidom.

Aluminijumski prozori najčešće se okivaju okovom za PVC stolariju nemačkog proizvođača "WinkHaus" i opremljeni su "Hoppe" ručicom i odgovarajućim staklom. Mogu biti plastificirani u boju po izboru iz Ral-karte, eloksirani ili plastificirani u drvene dezene.Aluminijumski prozori i balkonska vrata (alu stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem aluminijuma. Osim različitih vrsta otvaranja i izbora ispune određeni sistemi mogu se proizvesti i u nepravilnim oblicima kao što su trougao, trepez, luk, krug… Takođe se mogu kombinovati i spajati različiti sistemi i načini otvaranja ko npr. fiksni i klizni prozor ili okretno nagibni i otklopno klizni. 


.
Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.