682eac11b0db9e7739130290acde538a_mediumimagesimagesD66YAVPAimagesPUGZC1Z0

Aluminijumski Harmonika klizni sistem


Harmonika klizni sistemi pogodni su za zastakljivanje širokih otvora kada je potrebno da se celokupana površina otvara, a istovremeno da ne zauzima puno prostora. Kod ovog sistema krila se sklapaju jedno uz drugo i klizaju najednu ili obe strane. Na taj  način dobija se odlična iskorišćenost porostora. Uzavisnosti od potreba za termoizolacionim karakteristikama  Al harmonika klizni sistemi se mogu izrađivati u dve varijante : Alimil "M 9800" bez termo prekida i Alumil "M 19800" sa termo prekidom.

-M 9800 hladni Al harmonika sistem je termički ne izolovan sistem koji se izrađuje se od aluminijumskog profila bez termo mosta. Pogodan je za unutrašnje prgrađivanje, zastakljanje terasa, zimskih bašti kafića. Mehanizam se lako pokreće i ima veliku nosivost. Prednost ovog sistema je pristupačna cena.


-M 19800 termo Al harmonika sistem od aluminijuskih profila sa termo prekidom. Za ovaj sistem se odlučujemo kada želimo da postignemo bolje termoizolacione efekte. Zbog termo mosta koji poseduje trpi velika kolebanja u temperaturi, bez znojenja. Pogodan je za zastakljivanje u stambenim objektima: terasa, zimskih bašta...

Pored uštede prostora svoji dizajnom, tehničkim karakteristikama i velikim izborom boja lako se uklapaju u svaki prostor bilo stambeni ili poslovni. Pogodan je za zastakljivanje bašta i terasa harmonično povezujući untrašnjost vašeg prostora sa spoljašim okruženjem.


Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.