Sigurnosna vrata u našoj ponudi, su vrata domaće proizvodnje izradjena po svim mogućim standardima i sertifikatima. Sigurnosna čelična vrata se koriste kao ulazna vrata u stanove i javne objekte.

Naši modeli vrata su nastali dugogodišnjim trudom i radom našeg kreativnog tima, koji se trudio da napravi takva sigurnosna vrata koja će vaš dom učiniti bezbednijim i toplijim, a pri tome vodeći računa da cene vrata budu primerene našem tržištu.

Ova sigurnosna vrata su proizvod više klase, i izrađuju se u standarnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2050mm - standardna vrata. U specifičnim slučajevima možemo izaći korisnicima u susret koliko je to moguće i izraditi sigurnosna vrata po željenoj meri - vanstandardna vrata.

Vrata u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu Italijanskog  proizvodnje CR sa kasa - sef ključem ili bravu sa kodiran cilindrom marke Titan. Zaključavanje se vrši u 6 pozicija i to 4 u pravcu same brave i po jedna u gornjem i donjem delu vrata. Na vrata se po zahtevu kupca može ugraditi i  dodatna - dnevna brava, koja dodatno obezbeđuje vrata u 4 pozicije. Dodatna brava poseduje cilindar sa kodiranim klučem, a samo zaključavanje se sa spoljne strane vrši ključem dok se sa unutrašnje strane koristi leptir, što nam daje konfor pri korišćenju.

Vrata su izrađena od čeličnog lima debljine 1,2mm a finalno su obložena kvalitetnim drvenim dekorativnim oblogama debljine 8mm. Spoljne obloge su u standardnu  izrađene od oplemenjene iverice debljine 8mm u beloj ili wenge boji, dok se uz doplatu može dobiti bilo koja druga boja iz ponude. Po želji kupca spoljne obloge mogu biti mogu biti od MDF-a farbanog poliuretanskim bojama, MDF-a presvučenog PVC folijom ili furnirang MDF-a i bajcovanog u boju po želji kupca.

Za sva sigurnosna vrata kupljena kod nas smo obezbedili prevoz i montažu na teritoriji Beograda. Montažu vrši ekipa profesionalaca koji mogu odgovoriti na skoro bilo kakav specifičan zahtev kupca što podrazumeva i dodatne građevinske radove (štemovanje, zidanje i sl.)

Štok vrata:
Sigurnosna vrata poseduju štok koji je izrađen od profilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm koji je finalno plastificiran prema željenoj boji kupca. Dubina samoga štoka je 60-70mm, a na njemu ne postoje pervajz lajsne, što omogućava da se ugradnja vrata može izvršiti na bilo kom delu zidarskog otvora. Ova vrsta štoka je pogodna za zamenu vrata u staroj gradnji, gde su u većini slučajeva ostavljeni mali zidarski otvori od oko 900mm, iz razloga što pruža dosta veliki svetli otvor od oko 780mm. Na štoku se nalaze 3D šarke, koje omogućavaju podešavanje vrata u svim pravcima a takođe i najfinija podešavanja posle izvršene operacije montaža vrata. Prag se isporučuje sa štokom u kompletu.

Krilo vrata:
Krilo vrata je izrađeno od čeličnog lima - table, debljine 1,2mm, koje je ojačano po obodima, a u samom krilu se nalaze i dva horizontalna i dva vertikalna omega profila koja dodatno učvršćuju isto. Krilo je ispunjeno mineralnom vunom, što čini termo i zvučnu izolaciju vrata. Ukupna debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 60-70mm. Same obloge su debljine 8mm i one mogu biti od oplemenjene iverice ili MDF-a u boji i dezenu po želji kupca. Kupac se može opredeliti za opciju da sa jedne strane vrata bude jedna vrsta i boja obloge a sa druge strane druga vrsta i boja obloge. Obloge su oivičene čeličnim lajsnama koje su finalno plastificirane u boju štoka. Na krilu se nalaze i dve fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u štok, što vratima daje dodatno obezbeđenje i nemogućnost skidanja istih sa šarki prilikom pokušaja nasilnog otvaranja vrata.

Sigurnosna brava:
Sigurnosna vrata u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu Italijanskog proizvođača "CR" sa kodiranim cilindrom. Brava se isporučuje sa setom od 5 ključeva uz koji se obično dobija i jedan majtorski ključ, sa čijom upotrebom kupac može biti suguran da se posle ugradnje vrata kod majstora koji je ista i ugradio ne može naći neka eventualna kopija ključa. Sigurnosna brava vrši zabravljivanje u 6 pozicija i to 4 pozicije iz same brave i po jedna pozicija u gornjem i donjem delu štoka. Na zahtev kupca u sigurnosna vrata se može ugraditi i dodatna - dnevna brava sa kodiranim cilindrom koja se spolja otključava sa ključem a iznutra prostora pomoću leptira, što kupcu daje konfor prilikom zaključavanja kada se boravi unutar prostora. Takođe u vrata se po želji kupca može ubaciti i brava sa sef ključem..
Copyright © 2024 Kipal Line. All rights reserved.