image 4 compressedimage 5 compressedimage 3 compressedimage 2 compressedimage 1 compressedimage 0 compressed

Rolo Mini zavese

 Rolo Mini zavese su vrsta rolo zavesa koja je namenjena za montažu na krilo prozora. Sadrže kukice pomoću kojih se zavesa samo zakači za krilo prozora. Montažno je demontažna. Pomeraju se gore dole, namotavanjem na oklagiju. Prilikom podizanja i spustanja, možete ih zaustaviti u bilo kom položaju. I time odrediti koliko želite da se zaklonite od sunca. Najčešće se koriste kao privremene zavese jer nisu fiksirane za krilo prozora I mogu se skinutu veoma lako. Zbog toga što nisu fiksirane njima se mora pažljivo rukovati. U slučaju da zavesa prilikom otvaranja prozora udari u špaletnu može se desiti da se odkači I padne. 


Često se koriste u kombinaciji sa drugim zavesama, običnim zavesama, Rolo Standard zavesama ili Zebra standard zavesama. Takođe se često koriste sa Screen platnom za prostorije gde je potrebno sprečiti prodor toplote a ne smanjivati prodor svetlosti.


Namenjena su za montažu na PVC prozore zato što je kuka na zavesi 2cm koliko iznosi I falc na PVC prozoru. Često odgovara I za montažu na novije drvene prozore. Aluminijumski prozori imaju značajno manji falc te se zavesa ne može samo zakačiti na krilo prozora već je potrebno zašrafiti je. 

Ne mogu se montirati na fiksne pozicije osim da se zašrafe.


Copyright © 2020 Kipal Line. All rights reserved.