image 0 compressedimage 1 compressedimage 2 compressedimage 3 compressedimage 4 compressed

Rolo Standard zavese

 Rolo Standard zavese su zapravo rolo zavese namenjene za montažu na horizontalnu ili vertikalnu površinu (zid ili plafon), u cilju prekrivanja otvora u zidu. Pomeraju se gore dole, namotavanjem na oklagiju. Upravljaju se ručno ili električnim pogonom. Češće se koristi ručni pogon, lančić kojim se zavesa podiže I spušta. Može se koristiti I električni motorni pogon I upravljanje pomoću prekidača, tastera ili daljinskog upravljača. Prilikom podizanja i spustanja, možete ih zaustaviti u bilo kom položaju. I time odrediti koliko želite da se zaklonite od sunca (svetlosti ili toplote).


Veoma su jednostavnog izgleda i jednostavne su za rukovanje.

Najčešće se prave bez kućišta, ali po potrebi mogu biti sa maskom ili kucistem.

Ukoliko se unapred predvidi mogu se jednostavno ugraditi i u plafonski prostor. Za to je potrebno ostaviti dovoljno prostora da se zavesa može neometano ugraditi i da moze funkcionisati.

 

Zub u plafonu potebno je prethodno pripremiti tako da zavesa sa svojim mehanizmom može da stane u prostor za to predviđeni I da zavesa može neometano da funkcioniše. Takođe ukoliko se postavljaju zavese koje će biti pogonjene motorom potrebno je predvideti I izvesti elektro instalaciju tako da se svi motori mogu povezati a da kablovi ne smetaju.


Copyright © 2020 Kipal Line. All rights reserved.