image 4 compressedimage 1 compressedimage 2 compressedimage 3 compressedimage 0 compressed

Rolo Elegant zavese

   Rolo Elegant zavese su vrsta rolo zavesa koja je namenjena za montažu preko staklene površine prozora. Sadrže aluminijumsko kućište I aluminijumske vođice Pomeraju se gore dole, namotavanjem na oklagiju. Prilikom podizanja i spustanja, možete ih zaustaviti u bilo kom položaju. I time odrediti koliko želite da se zaklonite od sunca. Zgodne su zato što sadrže kućište I vođice I time maksimalno pokrivaju površinu stakla. Prilikom pomeranja prozora vođice drže platno da ne bi landaralo. Takođe prilikom okretanja prozora u kip položaj zavesa ostaje pribijena uz staklo I neće visiti vertikalno. Posebno su pogodne za balkonska vrata jer se prilikom otvaranja vrata kreću zajedno sa krilom I ne morate prethodno podizati zavese da biste mogli otvoriti vrata I izaći na ista.  


Često se koriste u kombinaciji sa drugim zavesama, običnim zavesama, Rolo Standard zavesama ili Zebra standard zavesama. Takođe su pogodne za prostorije gde je potrebno obezbediti zamračenje prostorije (npr. Spavaće sobe, foto sobe…) jer u kombinaciji sa BlackOut platnom obezbeđuju gotovo 100% zamračenje. Takođe se često koriste sa Screen platnom za prostorije gde je potrebno sprečiti prodor toplote a ne smanjivati prodor svetlosti.


Kućište se postavlja na krilo prozora, u gornjoj zoni staklene površine tako da delimično pokriva staklenu površinu, platno ulazi u prostor do stakla. Potrebna dubina prostora do stakla je 2cm. Sa strane se lepe lajsne (vođice) koje imaju funkciju da pridržavaju platno da se ne klati prilikom otvaranja I zatvaranja prozora I vrata. Kućište može biti u 5 različitih boja, to su najčešće korišćene boje za PVC prozore (bela, braon, zlatni hrast, bor, mahagoni).


Copyright © 2020 Kipal Line. All rights reserved.